duminică, 20 noiembrie 2011
Profilul pielii intinerite
"Nu exista niciun dubiu ca, in vederea obtinerii unui aspect intinerit, genele trebuie sa isi mentina modelul activitatii lor din perioada tineretii. Prin analiza tesutului uman la nivel genetic am descoperit rolul crucial pe care il are functionarea genelor in mentinerea tineretii unei persoane" - este de parere Dr. Joseph Chang, Chief Scientific Officer
Odata ce acest grup de gene a fost identificat este necesar sa intelegem felul in care activitatea lor poate reflecta un profil al pielii cu mult mai tanar. Reactivarea acestui profil reprezinta un proces de echilibrare subtil care nu inseamna pur si simplu oprirea sau pornirea functionarii lor. Este nevoie ca functionarea anumitor markeri ai pielii (responsabili cu imbatranirea noastra) sa fie oprita iar a altora sa fie pornita. La aceasta ora, compania Nu Skin, a reusit sa patenteze tehnologia anti-imbatranire ageLOC, creeandu-se, in acest fel, noi oportunitati pentru a sustine pielea cu aspect intinerit.
Cu alte cuvinte, in structura genomului uman, se regasesc pastrate informatiile cu privire la imbatranirea noastra. Pe masura ce inaintam in varsta, celulele umane se replica, sanatatea acestora fiind determinata de sanatatea structurala a genelor. Modul de functionare al acestor gene este raspunzator pentru semnele imbatranirii pielii tale. Astfel, datorita multimii factorilor atat externi corpului nostru cat si interni, celulele sanatoase sunt afectate iar replicarea lor se realizeaza ca "cea a unui xerox prost, uzat".
In acest sens, nu vorbim despre o manipulare genetica, cum ar crede unii, prin care se schimba sau se modifica genomul uman, ci de o sustinere a unei activitati celulare in parametrii optimi de sanatate. Acest fapt, te face sa te simti mai bine, mai increzator si de ce nu, mai tanar.
Publicat de
Unknown
la
01:18


Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete:
ageLOC,
Articole,
Tratamente pentru piele
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu